Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] z disconnect.pl

BUBUL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chcem się dowiedziec co stanie się z serwerem po skonczeniu sie okresu waznosci na hostingu Disconnect.pl

Głównie chodzi oto, że wykupiłem serwer narazie pod 10 slotow na 3 miesiace zeby tylko z kumplami przygotowac mape. Czy po jego wygasnieciu pliki serwerowe niezostaja usuniete bo po skonczeniu mapy chcialbym zwiekszyc ilosc slotow ale nwm jak mozna zmienic ta islosc slotow.

Mam nadzieje ze cos poradzicie bo myslalem o tym zeby dzien przed wygasniecim serwa sciagnac wszystkie pliki na komputer przez FTP i zalozyc nowy z wieksza iloscia slotow i podmienic pliki

Opublikowano

Niewiem jak jest na disconnect ale na pixelteam automatycznie usunelo mi mape/pluginy iw szystko co tam mialem,a tak ogolnie to dostep do serwera ogolnie,wiec radze ci dzien przed sciagnac te pliki bo moze byc tak samo jak u mnie:(

Pomoglem? Daj like:) Nic nie stracisz:)
Dzisiaj startuje moj serwer,link na dole godzina 17;00 1 Osoba VIP:)

http://www.mpcforum.pl/topic/1043844-zapowiedz-spolszczone-mcmmo-frakcje-skrypt-na-drop-1-osoba-wygrywa-vipa-duzo-skryptow-wszystko-dopracowane-zapraszamy/#entry8821556-Wyraz swoja opinie:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...